Vi är stolta att även 2022 fått vara del av juryn i Magnet Awards, Sveriges största Employer Branding tävling.

The Magnet Employer Branding Awards är en tävlingsarena där olika arbetsgivare mäter sina styrkor mot varandra i sju tävlingskategorier. En kraftmätning som handlar mycket om den effekt kommunikationen skapar. Därför kan David vinna mot Goliat. Kröningen sker under en digital prisceremoni där vi hedrar och delar ut pris för bästa svenska arbetsgivarkommunikation 2020/21.

Tävlingens juryer består av handplockade och brett representerade kompetenser, individer med kompletterande erfarenheter och relevanta bakgrunder för respektive kategori, varav Accessible Societys Tove Möller är med.

Medlemmarna investerar 2-3 veckors arbetstid i att genomlysa, jämföra, marinera och bedöma – allt för att säkerställa kvalitet och att rätt arbetsgivare till slut premieras. Juryarbetet genomförs både individuellt och i grupp.