Inkluderande arbetsliv hänger på många sätt ihop med kunskap om arbetsrättsliga frågor och vi är därför glada att samarbeta med fack:app.
Ett enkelt sätt att i sin telefon kunna få svar på frågor oavsett som arbetsgivare eller som arbetstagare.

Fack:apps vision!
Att göra det svåra enkelt!

Många år av att lösa knepiga juridiska frågeställningar, har lett oss fram till denna app. Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda en enkel lösning för dig med frågeställningar inom arbets- och arbetsmiljörätt.

Vi har sett till att samla allt under ett och samma tak och resultatet håller du i din hand – Fack:app! Arbets- och arbetsmiljörätt är svårt och det är lätt att navigera fel. Det vill vi ändra på!

Vi använder oss av ett språk som är begripligt för att berätta vad som gäller och hur du ska gå tillväga för att få svar på olika frågeställningar, på bästa sätt. Våra texter är även lättförståeliga för att alla ska kunna ta del av dem.

Som om det inte vore nog, har vi även interaktiva checklistor och tillhörande mallar för att hjälpa dig igenom komplicerade frågeställningar och processen.

Fack:app är som en kompass inom arbets- och arbetsmiljörätt. Inte bara en rådgivare och guide

Tävlingens juryer består av handplockade och brett representerade kompetenser, individer med kompletterande erfarenheter och relevanta bakgrunder för respektive kategori, varav Accessible Societys Tove Möller är med.

Medlemmarna investerar 2-3 veckors arbetstid i att genomlysa, jämföra, marinera och bedöma – allt för att säkerställa kvalitet och att rätt arbetsgivare till slut premieras. Juryarbetet genomförs både individuellt och i grupp.